Intranet-ostajan opas on blogi intranet-projektipäälliköille sekä muille intranettien parissa työskenteleville viestintä- ja IT-asiantuntijoille.

Blogin ylläpitäjä North Patrol Oy on toteuttaja- ja teknologiafirmoista riippumaton neuvonantaja, joka auttaa asiakkaita intranet-suunnittelussa, kumppani- ja järjestelmävalinnoissa sekä kilpailutuksissa. Blogiin kirjoittavat North Patrolin intranet-asiantuntuntijat, ja blogin päätoimittajana toimii intranet-asiantuntija Perttu Tolvanen.

Blogin tarkoitus on tehdä intranet-projektista vastaavan projektipäällikön elämästä helpompaa. Erityisesti blogissa käsitellään intranet-projektien valmisteluun, suunnitteluun ja ostamiseen liittyviä asioita.

intranet-asiantuntijat-north-patrol-2013

PS. Blogin historiaa: Blogi on perustettu vuonna 2010 nimellä ”Viides taso”. Blogi toimi ”Viides taso” -nimellä kolme vuotta, ja tänä aikana blogissa julkaistiin yli 60 artikkelia. Syksyllä 2013 blogin nimeksi vaihtui ”Intranet-ostajan opas” ja kirjoittajiksi tuli myös muita North Patrol -yrityksen intranet-asiantuntijoita.