Ikkunastudio-podcastin haastattelussa oli noin vuosi sitten Karoliina Kettukari Sulavalta. Jaksossa keskustellaan erityisesti Teamsin käyttöönotoista ja siitä millä tavalla Teamsista saadaan organisaatioissa tehoja irti. Keskustelussa käsitellään muun muassa muutosagenttien roolia käyttöönotoissa ja sähköpostin roolia osana modernia digityöympäristöä.

Kuuntele jakso: Ikkunastudio: Karoliinan Teams-tilannekatsaus (20.3.2020)

Keskustelusta on jo vierähtänyt vuosi, mutta keskustelu on edelleen täysin relevantti. Erityisesti jos omassa organisaatiossa on Teamsin käyttöönotto juuri työn alla tai jo aloitettu, voi keskustelusta saada hyviä vinkkejä työhön.

Ikkunastudiohan on Microsoft-maailmaan keskittynyt podcast, jossa pääasiassa haastatellaan alan ihmisiä. Näkökulma on yleensä vahvasti kehittäjälähtöinen ja aiheina uudet Microsoft-teknologiat, mutta myös asiakasnäkökulmaa sivutaan jaksoissa aina silloin tällöin.

Kaikki Ikkunastudion jaksot

Aiemmin Teamsista tässä blogissa: