23.6.2020

North Patrolin laajassa Intranetit ja digitaaliset työympäristöt 2020 -selvityksessä kartoitettiin mitä järjestelmiä organisaatioissa käytetään sisäiseen vuorovaikutukseen ja tiedonjakamiseen, miten eri työkaluja hyödynnetään ja kuinka hyvin ne palvelevat tarkoitustaan.

Laajaan kyselyyn osallistui yhteensä 111 vastaajaa. Selvitys on jatkoa vuosina 2018, 2016 ja 2014 tehdyille selvityksille.

Merkittävin havainto on, että Microsoftin markkina-asema on vain vahvistunut entisestään Teamsin käytön räjähdysmäisen lisääntymisen ansiosta. Selvityksen mukaan 85 % organisaatioista käyttää Teamsiä, kun luku kaksi vuotta sitten oli 30 %. Vaikka Teams on työkaluna otettu laajasti käyttöön, monessa organisaatiossa haasteita aiheuttaa edelleen yhteisesti sovittujen hallintamallien ja käyttötapojen puuttuminen.

North Patrolin Camilla Heikkilä ja Perttu Tolvanen esittelivät kyselyn tulokset ja keskustelivat havainnoistaan 9.6.2020 järjestetyssä webinaarissa.

Julkistuswebinaarin videolla selvityksen tuloksia käsitellään seuraavin teemoin:

  • Viestinnällinen intranet
  • Vuorovaikutus ja tiedon jakaminen
  • Etätyö ja käyttöönoton tuki
  • Onnistumiset ja haasteet
  • Yhteenveto ja tärkeimmät havainnot

Webinaarin tallenne on katsottavissa GoToWebinarissa:

> Katso tulosjulkistuksen tallennevideo

Intranetit ja digitaaliset työympäristöt 2020 -selvityksen tulosjulkistuksen tallenne GoToWebinarissa

Webinaarissa näytetyt slaidit ovat myös ladattavissa: Webinaarin esitysmateriaali SlideSharessa


Intranet ja digitaaliset työympäristöt 2020 -selvityksen tulokset

Intranet ja digitaaliset työympäristöt 2020 -selvityksen tuloksia analysoidaan blogikirjoituksissa läpi kesän ja syksyn 2020. Koostamme selvitykseen liittyvät artikkelit samaan kategoriaan, jota seuraamalla pääset helposti käsiksi selvityksen kaikkiin tulosartikkeleihin.

Kaikki selvityksen tulosartikkelit

Selvityksen tulokset on myös koottu julisteeseen, jonka voit tilata maksutta piristämään toimipisteen tai kotitoimiston seinää.

Tilaa tulosjuliste


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.