21.6.2018

Rauman kaupunki on käynnistänyt kilpailutuksen, jossa se etsii kumppania toteuttamaan sisäisen viestinnän ja digitaalisen työskentelyn modernisoinnin Microsoft Office 365 -alustalle.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa ja Cloudian tarjouspalvelussa.
Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 10.8.2018 klo 14 saakka.

Me North Patrolissa olemme konsultoineet Rauman kaupunkia intranetin konseptisuunnittelussa, määrittelyssä ja kilpailuttamisessa.

Tavoitteet

Intranet-uudistuksen päätavoitteita ovat alustateknologian modernisointi, laadukkaampi sisältö, henkilöstön parempi saavutettavuus, monensuuntainen viestintä ja digitaalisen työskentelyn mahdollistaminen sekä sähköpostin määrän vähentäminen.

Rauman kaupungin uusi intranet on koko henkilöstön digitaalinen työympäristö, joka on saavutettavissa myös mobiilisti, kaikilla laitteilla.

Uusi intranet koostuu viidestä konseptuaalisesta osakokonaisuudesta:

  1. Koko henkilöstölle yhteinen viestinnällinen intranet,
  2. Toimialojen ja yksikköjen sivustot,
  3. Työryhmien, työyhteisöjen, tehtäväroolien, projektien ja kokoustavien ryhmien työskentelyalueet,
  4. Ryhmäkeskustelualueet, ja
  5. Henkilöstöhakemisto/Puhelinluettelo.

Hankinnan kohteena on Rauman kaupungin uuden intranet-palvelun toteutus Microsoft Office 365 -pilvipalveluympäristöön sekä ratkaisun tuki-, sovellusylläpito- ja jatkokehityspalvelut. Valittavalta toteuttajalta toivotaan lisäksi osaamista käyttäjälähtöisestä palvelusuunnittelusta sekä sparrausapua digitaalisen työn toimintatapamuutosten johtamiseen.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.