Alma Talent järjestää jälleen syksyllä mahdollisesti sen Suomen merkittävimmän alamme seminaarin, kaksipäiväisen Digitaalinen työympäristö -seminaarin 12.-13.9.2018. Kannattaakin pistää kalenteriin merkintä jo nyt, ennen kesälomille karkaamista.

Teemoina tänä vuonna ovat mm. botit, tekoäly, älykäs työympäristö, työpäiväkokemuksen palvelumuotoilu sekä GDPR. Mukana on äärimmäiset mielenkiintoiset caset suurilta toimijoilta kuten Caverion, Wärtsilä, Huhtamäki, Neste ja Helsingin yliopisto. Caseissa käsitellään niin kokonaisvaltaista digitaalisen työskentelyn muutosta ja toimintatapamuutoksien johtamista, kuin viestinnällisen intranetin uudistamista.

Seminaarijärjestäjä, Alma Talentin Kirsi Antola, seminaarin konsepti on uudistunut edellisvuotisiin verrattuna, miten?

Tänä vuonna meillä ei ole seminaarissa sponsoreita, joten seminaarin ohjelmassakaan ei ole ”maksettuja” palveluntarjoajien puheenvuoroja.

Seminaariohjelma on tehty kohderyhmän toiveiden mukaan. On syytä tuntea tulevaisuuden trendit ja teknologiat mutta samalla tunnistaa, mikä on tarkoituksenmukaista ja järkevää. Tähän pyrimme ohjelmassa tämä vuonna.

Lisäksi ohjelmassa on korostettuna koulutuksellisuus, mm. kaksi Syvennä osaamistasi -osiota päivien päätteeksi.

Mikä on seminaariohjelman punainen lanka?

Tänä vuonna ohjelmassa korostuvat mm. seuraavat ajankohtaiset teemat:
Botit, tekoäly & älykäs työympäristö
Miten työpäiväkokemusta voidaan parantaa palvelumuotoilulla?
GDPR ja tiedon avaaminen muille yhteisöille – haasteet ja ratkaisut
Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat – Mihin kannattaa panostaa juuri nyt?

Kirsi Antola, kenelle suosittelet seminaaria?

Seminaaria suositellaan kaikille digitaalisen työympäristön ja intran parissa työskenteleville. Tausta voi olla esimerkiksi it- tai viestintälähtöinen.

Kuulet useita case-puheenvuoroja edelläkävijöiden digitaalisesta työympäristöstä, haasteista ja onnistumisista. Lisäksi pääset syventämään osaamistasi kahdessa koulutussessiossa: Sisäisten palveluiden muotoilu ja Digitaalisen työympäristön holistinen kehittäminen. Päivien jälkeen saat kotiinviemiseksi kattavan paketin oman organisaatiosi digitaalisen työympäristön kehittämiseen!


North Patrol mukana

Myös me North Patrolista olemme mukana seminaarissa. Julkaisemme siellä mm. Intranet ja digitaalinen työympäristö Suomessa -selvityksen tulokset.

Lisäksi allekirjoittanut kouluttaa digitaalisen työympäristön muotoilua ja holistista kehittämistä.

Meillä on myös kunnia toimia seminaarin puheenjohtajina.

Toivottavasti nähdään siellä!


Lisätiedot, hinnat ja ilmoittauminen

Digitaalinen työympäristö 2018 -seminaari

12. – 13.9.2018
Paikka: Scandic Park, Helsinki
Järjestäjä: Alma Talent


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.