8.5.2018

Järjestämme Suomen suurimman intranet-kartoituksen nyt jo kolmatta kertaa!

Kysely on suunnattu organisaationsa intranetistä ja/tai digitaalisesta työympäristöstä vastaaville. Voit toimia esimerkiksi viestinnällisenä päätoimittajana, projektipäällikkönä, intranet managerina, kehittämisvastaavana tai yhteisömanagerina.

Vastaa kyselyymme pe 8.6.2018 mennessä!

Intranetin tehtävät ovat monipuolistuneet ja laajentuneet viime vuosina, joten tarkastelemme tämänvuotisessa selvityksessä perinteisen viestinnällisen intranetin rinnalla myös työtiloja ja sisäistä somea. Tästä selvityksen uudistunut nimi: Intranet ja digitaalinen työympäristö Suomessa 2018.

Kysely on jatkoa Intranet-palvelut Suomessa 2014 ja 2016 -selvityksille, joihin kumpaankin osallistui yli 100 organisaatiota!

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Suosittelemme käyttämään vastaamisessa suuremman näytön laitetta.

Siirry kyselyyn: Intranet ja digitaalinen työympäristö Suomessa 2018