11.4.2018

Espoon kaupunki on käynnistänyt laajan kilpailutuksen, jossa se etsii kumppania toteuttamaan Microsoft Office 365 -alustalle viestinnällisen intranetin ja työtilat sekä vastaavaan näiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.
Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 4.5.2018 klo 12.00 saakka.

Me North Patrolissa olemme konsultoineet Espoon kaupunkia verkkopalveluiden alustateknologian uudistuksen arvioinnissa ja suunnittelussa sekä nyt Essi-intranetin eli kaupungin viestinnällisen intranetin suunnittelussa ja määrittelyssä.

Kilpailuttamisessa Espoon kaupunki tekee yhteistyötä oman kilpailutuskumppaninsa kanssa.

Tavoitteet

Espoon kaupungin tavoitteena on uudistaa O365-ympäristöönsä sekä viestinnällinen intranet Essi että työtilat erilaisiin kollaboraation tarkoituksiin: projekteille, yksiköille ja verkostoille.

Koko henkilöstöllä tulee olemaan päästy O365-pilvipalveluun ja mahdollisuus hyödyntää sen tarjoamia nykyaikaisia työvälineitä.

Tämän O365:llä toteutettavan digitaalisen työskentelyn kokonaisuuden tavoitteina on mm. tukea ja sujuvoittaa koko henkilöstön arkista työskentelyä, vahvistaa yhtenäistä organisaatiokulttuuria sekä tukea kaupungin johtamista. Ratkaisussa panostetaan erityisesti tiedon löydettävyyteen, avoimuuteen ja liikkuvan työn tukemiseen.

Kilpailutuksessa Espoon kaupungin intresseissä on löytää kumppani, joka pystyy myös toteutusprojektin jälkeen luotettavaan, nopeaan ja mutkattomaan yhteistyöhön, kaikissa Office 365 -kysymyksissä.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.