17.1.2018

Tässä muutamia vinkkejä intranet- ja digitaalinen työympäristö -teeman seminaareista ja koulutuksista Suomessa ja lähialueilla keväällä 2018. Mukana on poimintoja myös sisäisen somen (ESN), informaationhallinnan (information management), löydettävyyden, käyttöönottojen ja muutosjohtamisen näkökulmista.

Inspiroivaa kevättä!

Tarkasta tapahtuman tarkemmat tiedot, osallistumismaksut jne. järjestävän yrityksen sivuilta lähempänä tapahtumaa.


CMADFI
22.1.2018, Lappeenranta

CMAD eli Community Manager Appreciation Day. Seminaari ja verkostoitumistapahtuma yhteisömanagereille. Ehkä myös pientä sisäistä näkökulmaa ESN:n yhteisömanagerointiin?

Järjestää: Johanna Janhonen ja CMAD-yhteisö


Findability Day
24.1.2018, Helsinki

Kuinka tekoäly, chatbotit, insight enginet ja koneoppiminen valjastetaan informaation tehokkaaseen hyödyntämiseen? Millaisia projekteja on jo toteutettu Pohjoismaissa? Suomen markkinoille laajentunut löydettävyyden ja informaationhallinnan asiantuntijatalo Findwise järjestää ensimmäistä kertaa Findability Dayn nyt myös meillä Suomessa. Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Saman päivän aamuna on mahdollisuus osallistua maksulliseen Hands-on Office365 Findability Improvement Workshopiin.

Järjestää: Findwise


Sisällön- & dokumenttienhallinta -seminaari
24.-25.1.2018, Helsinki

Alma Talentin järjestämä kaksipäiväinen seminaari sisällön- ja dokumenttienhallinnan kysymyksistä. Asiantuntijapuheenvuoroja ja caseja.

Järjestää: Alma Talent


Office 365 tiimityössä -koulutus
31.1.2018, Helsinki

Koulutus keskittyy Office 365 -työkalujen käyttöön tiimityön näkökulmasta. Isossa roolissa ovat viestintätyökalut Teams, Yammer ja SharePoint ja niiden eri käyttöskenaariot eri kokoisissa ja eri tilanteissa olevissa organisaatioissa. Kouluttajana Heidi Selkäinaho, Somepoint.

Järjestää: Tieturi


Yammer, Slack, sosiaalinen intranet – Ota sisäinen some työpaikan yhteiseksi viestintäkanavaksi -koulutus
6.2.2018, Helsinki

Koulutuksessa käsitellään organisaation sisäisen some-kanavan hyötyjä sekä jalkautusta. Koulutus on alustariippumaton, jossa kuitenkin esitellään yleisimmät työkalut, kuten Yammer, Teams, Workplace by Facebook ja Slack. Kouluttajana Heidi Selkäinaho, Somepoint.

Järjestää: ProCom – Viestinnän ammattilaiset


Sisäisen viestinnän työkalut -koulutus
7.-8.2.2018, Helsinki

Koulutuksessa käsitellään sisäisen viestinnän kanavia ja työkaluja blogeista sähköpostiin ja palavereista verkostomaiseen työskentelyyn.

Järjestää: Alma Talent


IntraTeam Event Copenhagen 2018 -seminaari
27.2.-1.3.2018, Kööpenhamina

Seminaarissa aiheina intranet ja digitaalinen työympäristö, muutoksen johtaminen ja employee experience. Asiantuntijapuheenvuoroja, caseja ja verkostoitumista.

Järjestää: IntraTeam.


Office 365 Teams vs. SharePoint dokumenttien hallinnassa -koulutus
13.3.2018, Helsinki

Koulutuksessa käsitellään Office 365 -paketin SharePointin ja Teamsin eroja ja roolittamista. Mikä rooli SharePointilla on Teams-palvelua käytettäessä? Ovatko Teams ja SharePoint kilpailijat toisilleen vai enemmänkin taistelupari? Kouluttajana: Juha Anttila, IITC.

Järjestää: IITC


SharePoint vs. M-Files dokumenttien hallinnassa -koulutus
8.5.2018, Helsinki

Koulutuksessa käsitellään käytännössä SharePoint/Office365-alustalla toteutetun ja M-Files -ohjelmistoon pohjautuvan dokumentinhallinnan erot, yhtenevyydet sekä mahdollisuudet. Kouluttajina: Juha Anttila ja Maarit Kettunen, IITC.

Järjestää: IITC


Office 365 tiimityössä -koulutus
17.5.2018, Helsinki

Koulutus keskittyy Office 365 -työkalujen käyttöön tiimityön näkökulmasta. Isossa roolissa ovat viestintätyökalut Teams, Yammer ja SharePoint ja niiden eri käyttöskenaariot eri kokoisissa ja eri tilanteissa olevissa organisaatioissa. Kouluttajana Heidi Selkäinaho, Somepoint.

Järjestää: Tieturi


Digitaalisen työympäristön muotoilu -koulutus
22.-23.5.2018, Helsinki

Allekirjoittaneen eli Hanna P. Korhosen vetämä koulutus, joka tarkastelee holistisesti niitä digitaalisen työympäristön teemoja, jotka usein jäävät teknologisen uudistuksen jalkoihin, mutta joissa piilee menestyksen salaisuus.

Koultus perehdyttää osallistujat käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisen digitaalisen työympäristön suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tavoitteena on synnyttää oivalluksia uusista näkökulmista. Hyödynnämme mm. tiedonhallinnan viitekehyksiä käytännönläheisesti. Lisäksi tarkastelemme muutoksen johtamisen vaatimuksia digitaalisten työympäristöjen transformaatiossa.

Järjestää: Alma Talent


SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari
23.-24.5.2018, Helsinki

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

Järjestää: IITC ja Onsight Helsinki.


PS: Intranet-tapahtumia on listattu maailmanlaajuisesti mm. Intranet Focuksen sivuilla sekä eurooppalaisia tapahtumia Intranetizen sivuilla.


Tarvitsetko tukea intranet-uudistukseen? Ota yhteyttä North Patroliin! Autamme valmistelemaan ja ostamaan verkkosivusto-, intranet-, extranet- ja verkkokauppaprojekteja. Olemme järjestelmätoimittajista ja digitoimistoista riippumaton konsulttiyhtiö. Toimimme neuvonantajana, joka ajaa etuasi ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut verkkopalvelujen kehittämistarpeisiisi. Meiltä saat tukea hankkeiden suunnitteluun, vaatimusten määrittelyyn, tarjouspyyntöjen laadintaan, kilpailuttamiseen, sopimusneuvotteluihin sekä teknologia- ja toteuttajavalintoihin.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.