Alma Talent järjestää Suomen merkittävimmin intranet-aiheisen seminaarin jälleen syyskuun lopussa (27.-28.9.2017). Seminaariohjelma vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Olemme North Patrolin porukalla vahvasti läsnä, sillä juonnamme kollegani Perttu Tolvasen kanssa tämän kaksipäiväisen seminaarin sekä vedämme Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat -koulutuksen.

Seminaari on nyt ensimmäistä kertaa tiputtanut ’intranetin’ pois nimestään ja sitä kutsutaan vain lyhyesti nimellä ’Digitaalinen työympäristö 2017’. Ei anneta sen hämätä – ohjelma on hyvin intranet-painotteinen ja caseissä on esillä myös ”pelkkiä” viestinnällisiä tai viestinnällis-sosiaalisia intranetejä, ilman digitaalisen kollaboroinnin kulmaa. Ilolla voidaan todeta, että myös casien alustateknologioissa on vahvaa vaihtelua, eikä esillä ole vain SharePoint/O365-caseja.

Muun muassa tällaisia caseja on tarjolla:

  • Alkon työkulttuurin uudistus (mm. Yammer tukena)
  • Maanmittauslaitoksen intrauudistus (alustana Drupal, ks. blogipostauksemme aiheesta)
  • YLEn sosiaalisen intranet (alustana G Suite, josta kehitetty Universe-tuote; olemme North Patrolissa konsultoineen YLEä intranet-uudistuksen esiselvitys- ja suunnitteluvaiheissa)
  • Valmetin valmisintra (alustana SharePoint),
  • intranet Oulun kaupungin esimiestyössä (ks. Satu Tähtisen vieraskynäblogaus aiheesta),
  • Etteplanin muutosjohtamisopit,
  • Paulig Groupin intranet-uudistus (alustana Episerver, ks. blogipostauksemme aiheesta; olemme North Patrolissa konsultoineen Pauligia intranet-uudistuksen esiselvitys- ja suunnitteluvaiheissa)

Lisäksi seminaarissa on useita mielenkiintoisia asiantuntija/keynote-puhujia, aiheina mm. tekoäly, haku, organisaatioblogin kuolema ja employee experience. Lisäksi Pertun kanssa vedämme osana seminaaria Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat -koulutuksen.

Olemme Pertun kanssa paikalla molemmat seminaaripäivät – tule vetämään hihasta!

Seminaarin ohjelma, hinnat ja muut tiedot, ks.:

Digitaalinen työympäristö 2017 | 27. – 28.9.2017 | Scandic Park, Helsinki


(Postauksen kuva samaisesta seminaarista kahden vuoden takaa. Kuvassa VR Trackin Hanni Marin ja Henrietta Lehtonen.)


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.