Alma Talent järjestää Suomen merkittävimmin intranet-aiheisen seminaarin jälleen syyskuun lopussa (27.-28.9.2017). Seminaariohjelma vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Olemme North Patrolin porukalla vahvasti läsnä, sillä juonnamme kollegani Perttu Tolvasen kanssa tämän kaksipäiväisen seminaarin sekä vedämme Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat -koulutuksen.

Seminaari on nyt ensimmäistä kertaa tiputtanut ’intranetin’ pois nimestään ja sitä kutsutaan vain lyhyesti nimellä ’Digitaalinen työympäristö 2017’. Ei anneta sen hämätä – ohjelma on hyvin intranet-painotteinen ja caseissä on esillä myös ”pelkkiä” viestinnällisiä tai viestinnällis-sosiaalisia intranetejä, ilman digitaalisen kollaboroinnin kulmaa. Ilolla voidaan todeta, että myös casien alustateknologioissa on vahvaa vaihtelua, eikä esillä ole vain SharePoint/O365-caseja.

Muun muassa tällaisia caseja on tarjolla:

  • Alkon työkulttuurin uudistus (mm. Yammer tukena)
  • Maanmittauslaitoksen intrauudistus (alustana Drupal, ks. blogipostauksemme aiheesta)
  • YLEn sosiaalisen intranet (alustana G Suite, josta kehitetty Universe-tuote; olemme North Patrolissa konsultoineen YLEä intranet-uudistuksen esiselvitys- ja suunnitteluvaiheissa)
  • Valmetin valmisintra (alustana SharePoint),
  • intranet Oulun kaupungin esimiestyössä (ks. Satu Tähtisen vieraskynäblogaus aiheesta),
  • Etteplanin muutosjohtamisopit,
  • Paulig Groupin intranet-uudistus (alustana Episerver, ks. blogipostauksemme aiheesta; olemme North Patrolissa konsultoineen Pauligia intranet-uudistuksen esiselvitys- ja suunnitteluvaiheissa)

Lisäksi seminaarissa on useita mielenkiintoisia asiantuntija/keynote-puhujia, aiheina mm. tekoäly, haku, organisaatioblogin kuolema ja employee experience. Lisäksi Pertun kanssa vedämme osana seminaaria Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat -koulutuksen.

Olemme Pertun kanssa paikalla molemmat seminaaripäivät – tule vetämään hihasta!

Seminaarin ohjelma, hinnat ja muut tiedot, ks.:

Digitaalinen työympäristö 2017 | 27. – 28.9.2017 | Scandic Park, Helsinki


(Postauksen kuva samaisesta seminaarista kahden vuoden takaa. Kuvassa VR Trackin Hanni Marin ja Henrietta Lehtonen.)


Syötä sähköpostiosoitteesi, niin voit seurata tätä blogia ja saat ilmoituksia uusista julkaisuista sähköpostitse.

Liity 1 586 muun seuraajan joukkoon