Intranet-syksyä rytmittävät vahvat kotimaiset: syyskuun lopussa Alma Talentin kaksipäiväinen intranet-seminaari ’Digitaalinen työympäristö’ (Kyllä, ’intranet’ on nyt tippunut nimestä pois!) ja marraskuun lopussa puolivuosittain järjestettävä SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat. Ohjelma lupaa molemmissa paljon mielenkiintoisia ja monipuolisia caseja!

Alla olevassa vinkkilistassa myös muutamia kansainvälisiä lähialueiden seminaareja.


Vinkkaa toki, jos sinulla on tiedossa muita mielenkiintoisia tapahtumia!

Tarkastathan detaljit, kustannukset yms. tapahtumajärjestäjän sivuilta.

21.9.2017
Intranätverk Malmö 2017

Case-painotteinen vuosittainen intranet-seminaari Malmössä. Esitykset ruotsiksi ja osittain englanniksi. Paljon aikaa tutustumiselle ja verkostoitumiselle.

Tässä seminaarissa mukana myös IntranetExpo-näyttely.

Intranätverkit vuosittain myös Tukholmassa ja Göteborgissa.

Järjestäjä: Intranätverk

27.-28.9.2017
Digitaalinen työympäristö 2017 -seminaari, Helsinki

Suomen merkittävin intranet-aiheinen seminaari, joka on nyt ensimmäistä kertaa tiputtanut ’intranetin’ pois nimestään. Ohjelma ja sisällöt vaikuttavat kuitenkin tutuilta: kaksipäiväisessä seminaarissa tasapainoinen kattaus käytännön casejä, asiantuntijapuheenvuoroja sekä keynoteja boksin ulkopuolelta.

Caseinä mm. Alkon työkulttuurin uudistus (mm. Yammer tukena), Maanmittauslaitoksen intrauudistus (Drupal, ks. blogipostauksemme aiheesta), YLEn sosiaalisen intranet (G Suite/Universe), Valmetin valmisintra, intranet Oulun kaupungin esimiestyössä (ks. Satu Tähtisen vieraskynäblogaus aiheesta), Etteplanin muutosjohtamisopit, Paulig Groupin intranet-uudistus (Episerver, ks. blogipostauksemme aiheesta). Asiantuntija/keynote-aiheina mm. tekoäly, haku, organisaatioblogin kuolema ja employee experience.

Kollegani Perttu Tolvasen kanssa vedämme osana seminaariohjelmaa Digitaalisen työympäristön teknologiat ja alustat -koulutuksen. Toimimme myös semman puheenjohtajina ja olemme paikalla molemmat seminaaripäivät – tule vetämään hihasta!

Järjestäjä: Alma Talent

5.10.2017
IntranetNow, Lontoo

Käytännönläheinen, teknologiariippumaton intranet-seminaari erityisesti viestinnän, sisällön ja sisällöntuotannon näkökulmista.

Järjestäjä: ClearBox Consulting

7.–9.11.2017
J. Boye Aarhus 17, Aarhus

”The J. Boye Aarhus 17 international conference will give you valuable insights and inputs on the latest trends and developments in the digital world.”

Sisäisen viestinnän, työhyvinnoin ja digitaalisen työskentelyn kannalta relevanteimmat tämän vuoden seminaaritrackit ke 8.11. Digital Workplace ja to 9.11. Employee Experience.

Myös lukuisia muita digitaalisen maailman trackkejä, joissa asiantuntijapuheenvuoroja, round table -keskusteluja ja caseja, kuten digitaalisen viestinnän päällikön Seniha Cihangirin esittämänä vero.fi-uudistus, jota me tämänkin blogin taustalla olevat north patrolilaiset olimme sparraamassa.

Järjestäjä: J. Boye Group

28.11.2017
Käyttäjälähtöinen intranet -koulutus, Helsinki

Tämän blogin päätoimittajan, Perttu Tolvasen, vetämä intranet-koulutus, joka on erityisesti hyödyllinen intranet-uudistusta pohtiville.

Järjestäjä: Alma Talent

28.11.2017
SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari, Helsinki

IITC:n ja Onsightin järjestämä, omien sanojensa mukaan ”Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma”. Hyvin fokusoitunut SharePointin ja O365:n uusien ominaisuuksien ja mahdollisuuksien esittelyyn, jotka puhuttelevat erityisesti teknisempää väkeä. Käytännön caseinä mm. Kevan tiedonhallintaprojekti, Vantaan O365- ja Azure-käyttöönotto, Vehon O365-intranet (ks. aihetta sivuava blogipostauksemme), HSY:n työryhmätyöskentely O365:ssä.

Allekirjoittanut jakaa puheenvuorossaan viestinnällisen intranetin sisältösuunnittelun parhaita käytäntöjä, kun intranet-alustana on käytössä O365/SharePoint Online. Mitkä ovat O365:n mahdollisuudet ja miten niitä kannattaa hyödyntää? Entä mitä rajoitteita tulee huomioida?

Järjestäjät: IITC ja Onsight


PS: Intranet-tapahtumia on listattu maailmanlaajuisesti mm. Intranet Focuksen sivuilla sekä eurooppalaisia tapahtumia Intranetizen sivuilla.


Tarvitsetko tukea intranet-uudistukseen? Ota yhteyttä North Patroliin! Autamme valmistelemaan ja ostamaan verkkosivusto-, intranet-, extranet- ja verkkokauppaprojekteja. Olemme järjestelmätoimittajista ja digitoimistoista riippumaton konsulttiyhtiö. Toimimme neuvonantajana, joka ajaa etuasi ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut verkkopalvelujen kehittämistarpeisiisi. Meiltä saat tukea hankkeiden suunnitteluun, vaatimusten määrittelyyn, tarjouspyyntöjen laadintaan, kilpailuttamiseen, sopimusneuvotteluihin sekä teknologia- ja toteuttajavalintoihin.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.