Hiio-hoi! Alkava syksy näyttää Suomen osalta hyvin tutulta intranet-aiheisten tapahtumien ja koulutusten suhteen: Talentumin suuri kaksipäiväinen intranet-seminaari on syyskuun lopussa ja SPOHPR sitten marraskuussa. Lisäsinkin tähän vinkkilistaan muutamat mielenkiintoiset tapahtumat lähialueiltamme.

Vinkkaa toki, jos sinulla on tiedossa muita mielenkiintoisia tapahtumia!

Tarkastathan detaljit, kustannukset yms. tapahtumajärjestäjän sivuilta.

22.9.2016
Congres SharePoint & Office 2016, Utrecht

SharePoint-aiheinen seminaari Hollannissa, jossa muutamia kansainvälisiä puhujia, mm. tämän blogin Perttu Tolvanen. Järjestäjä: Entopic.

28.-29.9.2016
Digitaalinen työympäristö & intranet 2016 -seminaari, Helsinki

Talentum Eventsin merkittävin ja perinteinen intranet-seminaari käänsi nimensä toisin päin. Intranet kun saattaa olla paljon muutakin kuin perinteinen viestinnällinen intranet. Caseissa mm. Ikea, OP ja YIT. Täällä julkaisemme myös Intranet-palvelut Suomessa 2016 -selvityksemme tulokset! Tämän blogin naamoista ainakin allekirjoittanut paikalla.

29.9.2016
Intranätverk 2016: Malmö

Lyhyitä casejä ja asiantuntijapuheenvuoroja ruotsiksi, sopivasti aikaa ”fikalle” ja verkostoitumiselle. Mukana sponsoroivien intranet-tuotteiden ja -alustojen pikaesittelyt sekä mahdollisuus haastella näiden eksoottisienkin intratuotteiden myyntiedustajien kanssa ja hakea uusia ideoita. Järjestäjä: Intranätverk.

5.10.2016
Käyttäjälähtöinen intranet -koulutus, Helsinki

Intranetin konseptointi ja tyypilliset konseptivaihtoehdot. Konsepteihin sopivat teknologiaratkaisut ja toteuttajat Suomessa. Vinkkejä intranet-projektien läpivientiin. Kouluttajana Perttu Tolvanen. Järjestäjä: Talentum Events.

13.10.2016
Intranet-järjestelmät ja -toimittajat Suomessa 2016 -koulutus, Helsinki

Intranetien alustavaihtoehdot ja niiden erityispiirteet. Voiko intranetin toteuttaa usealla eri alustalle? Intranet-toteuttajakenttä Suomessa. Kouluttajana Perttu Tolvanen. Järjestäjä: Talentum Events.

20.10.2016
Intranätverk 2016: Stockholm

Lyhyitä casejä ja asiantuntijapuheenvuoroja ruotsiksi (ja englanniksi), sopivasti aikaa ”fikalle” ja verkostoitumiselle. Uusi aluevaltauksena ”Intranät Expo”, joka esittelee lukuisia intranetien etusivuja. Expo on avoin kaikille, ks. lisätietoja seminaarin sivuilta. Järjestäjä: Intranätverk

31.10.-1.11.
SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari, Helsinki

Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Järjestäjinä IITC ja Onsight.

1.-3.11.2016
J. Boye Lead the way Aarhus 16 conference, Aarhus

Digibisneksen merkittävässä jättiseminaarissa fokuksessa erityisesti suurten organisaatioiden ratkaisut. Erinomainen paikka verkostoitua muiden suurten konsernien kollegojen kanssa. Intranetejä kosketellaan näkökulmista Employee Engagement & Branding sekä Digital Workplace. Puhumassa mm. tämän blogin Perttu Tolvanen.

15.11.2016
Mobiilisovelluksien mahdollisuudet ja realiteetit -koulutus, Helsinki

Perttu Tolvasen vetämä koulutus, ei ole varsinaisesti intranet-koulutus, mutta antaa vinkkejä myös intranetien mobiilikäytön mahdollisuuksista ja haasteista. Järjestäjä: Talentum Events.

22.11.2016
Verkkopalvelu-uudistuksen ostaminen ja läpivienti julkishallinnossa -koulutus, Helsinki

Vinkkejä verkkopalvelun uudistusprojektin prosessiin sekä kilpailuttamiseen. Keskittyy julkisiin verkkosivustoihin, mutta sovellettavissa osittain myös intraneteihin. Kouluttajana Perttu Tolvanen. Järjestäjä: Talentum Events.


PS: Intranet-tapahtumia on listattu maailmanlaajuisesti mm. Intranet Focuksen sivuilla sekä eurooppalaisia tapahtumia Intranetizen sivuilla.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.