Selvitimme ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten suomalaisten intranetien tilaa ja tulevaisuuden trendejä. Tuolloin kartoitukseemme osallistui yli 100 organisaatiota. Nyt starttaa uusintakierros! Kysely on suunnattu kaikille intranet-vastaaville. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan intranet-kartoitukseen!

Vastaa Intranet-palvelut Suomessa 2016 -verkkokyselyyn!

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia ja suosittelemme tekemään sen perinteisin menetelmin tietokoneella/läppärillä. Kysely on vastattavissa kesäkuun loppuun (30.6.2016) saakka.

Selvityksemme kartoittaa, minkälaisia intranetejä suomalaisilla organisaatioilla on, miten niitä hyödynnetään organisaation sisäisinä työkaluina sekä johtamisen välineinä. Kysely on suunnattu organisaationsa intranetistä vastaaville.

Uusintakierroksen kysymykset ovat osittain samat kuin aiemman kyselyn, jotta saamme mielenkiintoista vertailuaineistoa. Lisäksi olemme painottaneet intranetin roolia organisaatiossa. Mitä teillä tarkoitetaan, kun puhutaan ’intranetistä’?

Kyselyn lopuksi voit tilata itsellesi veloituksetta selvityksen tulokset yhteenvetävän julisteen. Voit myös valita hyväntekeväisyyskohteen, jolle lahjoitamme puolestasi 10 euroa.

Kartoituksen tulokset julkaistaan syyskuussa 2016.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa Intranet-palvelut Suomessa 2016 -verkkokyselyyn

Lisätietoja

Intranet & Web Communications Specialist Hanna P. Korhonen, Twitter: hannapkorhonen, puh. 050 563 2508, etunimi.sukunimi@northpatrol.com