Erinomaista alkanutta uutta vuotta! Ainakin seuraavia kiinnostavia intranet-aiheisia koulutuksia, seminaareja ja tapahtumia järjestetään Suomessa ja lähialueilla tulevana keväänä.

(Tsekkaathan tapahtuman tarkemmat tiedot, hinnat, ilmoittautumisohjeet sekä mahdolliset muutokset ko. tapahtuman sivuilta)

Intranet-järjestelmät ja toimittajat Suomessa 2016 -koulutus

28.1.2016, Helsinki

Mitä intranet-alustoja Suomessa käytetään? Miten löytää paras teknologia omaan intranet-tarpeeseen? Mitkä it-talot toteuttavat intranetejä? Talentum Events järjestää, kouluttajana Intranet-ostajan oppaan Perttu Tolvanen.

IntraTeam Event Copenhagen 2016 – High Performing Intranets, Enterprise Social Networks & Digital Workplaces

1.-3.3.2016, Kööpenhamina

IntraTeamin järjestämä kansainvälinen intranet-, ESN- ja digitaalinen työympäristö -seminaari, jossa paljon suuryritysten caseja mm. Ikea, GlaxoSmithKline, Cisco Systems, Electrolux ja PwC. Ensimmäinen päivä workshoppeja.

Käyttäjälähtöinen intranet -koulutus

7.4.2016, Helsinki

”Haaveiletko intranettisi uudistamisesta? Kaipaisiko vanha intranet sisältöjen ja konseptin kirkastamista? Ehkä valmistaudut täydelliseen uudistamiseen? Käyttäjälähtöinen intranet -koulutus antaa ohjeita ja esimerkkejä intranet-uudistuksen valmisteluun ja sisällölliseen uudistumiseen.” Talentum Events järjestää, kouluttajana Intranet-ostajan oppaan Perttu Tolvanen.

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

24.5.2016, Helsinki

Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Seminaari ”kertoo kaunistelematta SharePoint ja Office 365 -toteutuksien hyvät, pahat ja rumatkin puolet.”

Intranätverk 2016: Göteborg

26.5.2016, Göteborg

”Bekräftade talare från Haldex och Västra Götalandsregionen. — Konferensen riktar sig till alla som jobbar med den digitala arbetsplatsen, sök, knowledge management, intranätansvariga -redaktörer, -strateger, kommunikationschefer, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, HR osv.” Yksi kolmesta Ruotsin Intranätverkin vuosittaisesta seminaarista. Kielinä ruotsi ja/tai englanti.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.