Toteutimme vuosi sitten ensimmäisen Intranet-palvelut Suomessa -selvityksen, jossa kartoitettiin laajasti suomalaisia intraneja, niiden ominaisuuksia, johtamista, teknologiaratkaisuja sekä kehittämistä ja tulevaisuuden suuntia. Kaavailemme, että jatkossa tämä Suomen suurin intranet-selvitys toteutetaan säännöllisesti.

Selvitystä ei kuitenkaan uusita vielä tänä vuonna. (Ehkä vuoden päästä on aika vertailevalle kartoitukselle?)

Tällä hetkellä meillä North Patrolissa on käynnissä selvitys toisesta aiheesta: verkkokauppojen johtamisesta ja kehittämisestä. Selvitys toteutetaan verkkokyselynä ja se on suunnattu asiantuntijoille ja vastuuhenkilöille, jotka vastaavat yrityksensä verkkokaupasta, myynnistä, johtamisesta, markkinoinnista tai verkkopresenssistä. Näkökulma on tässäkin selvityksessä siis palvelusta vastaavan henkilön/yksikön – ei siis verkkokaupan asiakkaan tai kuluttajan näkökulma.

Jos teillä on verkkokauppa tai suunnittelette sellaisen perustamista, kannustan vastaamaan Verkkokaupan johtaminen ja kehittäminen -selvitykseemme! Kysely on avoinna vielä reilun viikon: 20.8.2015 saakka. Intranet-kyselyn tapaan vastaajille luvassa yhteenveto tuloksista julisteen muodossa.

Lisätietoja ja linkki kyselyyn sivullamme Verkkokaupan johtaminen ja kehittäminen.

Verkkokaupan johtaminen ja kehittäminen


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.