Älä jää intranet-kehittämisessä yksin; tule hakemaan vinkkejä ja verkostoitumaan muiden organisaatioiden intranet-vastaavien kanssa! Tällaisia alan tapahtumia järjestetään Suomessa ja lähialueilla alkavana syksynä.

(Tsekkaathan tapahtuman tarkemmat tiedot, hinnat, ilmoittautumisohjeet sekä mahdolliset muutokset ko. tapahtuman sivuilta)

Intranätverk 2015: Malmö

24.9.2015, Malmö, Ruotsi

10 tehokasta puheenvuoroa sekä paljon keskustelua intranet-kollegoiden kanssa kotoisassa ruotsalaisessa atmosfäärissä. Suunnattu erityisesti intranet-vastaaville/päätoimittajille. Puheenvuorot ruotsiksi ja/tai englanniksi.

Hashtag: #intranatverk

Intranet & digitaalinen työympäristö SUMMIT 2015

29.-30.9.2015, Helsinki

Talentum Eventsin jokavuotinen kaksipäiväinen intranet-tapahtuma, jonka intranet-caseissa tällä kertaa poikkeuksellisen laaja skaala alustavaihtoehtoja; ainakin: Confluence, EPiServer, Google, Office365, SharePoint ja WordPress. Puheenvuoroissa lisäksi mm. pilvipalveluihin liittyvää lainsäädäntöä ja kokeilukulttuuria.

Mekin olemme paikalla! Tule keskiviikon klinikkaamme kuulemaan, kuinka intranet ostetaan! Ja tiistaina allekirjoittanut hahmottelee mobiili-intranetin vallankumousta.

Hashtag: #intra15 (tai #idts2015).

Intranet-järjestelmät ja toimittajat Suomessa 2016 -koulutus

20.10.2015, Helsinki

Perttu Tolvasen (mm. tämän blogin päätoimittaja) vetämä koulutus, joka tutustuttaa intranet-teknologioihin, -konsepteihin sekä intranetin hankintaan. Suunnattu erityisesti intranet-projektipäälliköille.

Intranätverk 2015: Stockholm

5.11.2015, Tukholma, Ruotsi

10 tehokasta puheenvuoroa sekä paljon keskustelua intranet-kollegoiden kanssa kotoisassa ruotsalaisessa atmosfäärissä. Suunnattu erityisesti intranet-vastaaville/päätoimittajille. Puheenvuorot ruotsiksi ja/tai englanniksi.

Hashtag: #intranatverk

SharePoint ja Office 365 – Hyvät, pahat ja rumat

19.-20.11.2015, Helsinki

SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari kertoo kaunistelematta SharePoint ja Office 365 -toteutuksien hyvät, pahat ja rumatkin puolet. Yhdistelmä käytännön caseja ja teknologiainfoa. Täällä puhutaan sekä viestintää, liiketoimintaa että IT:tä.

Hashtag: #spohpr (aiemmin: #sphpr)

Intranett 2015

26.-27.11.2015, Oslo, Norja

Yksi Norjan suurimmista intranet-seminaareista. Toisena päivänä useita puheenvuoroja englanniksi, mm. meidän Perttu Tolvanen.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.