Alkaneesta keväästä on tulossa innostava; myös intranet-seminaariskenessä on nähtävissä uusia tuulia! Tarjolla on useita mielenkiintoisia seminaareja, workshoppeja ja muita tapahtumia Suomessa ja lähialueillamme. Listasimme alle kiehtovimmat.

Myös meitä Intranet-ostajan oppaan asiantuntijoita on tavattavissa monissa näistä! Nähdään!

Perttu Tolvanen

(Tarkista hinta-, ilmoittautumis- ja ohjelmadetaljit sekä mahdolliset muutokset ko. tapahtumien sivuilta!)

IntraTeam Event Copenhagen

24.-26.2.2015 Kööpenhamina, Tanska

Tanskan suurin intranet-seminaari introista ja digitaalisesti työympäristöstä yleensä. Ohjelmatrackit viestinnälle, projektipäälliköille ja hakuasiantuntijoille. Tanskan IntraTeam järjestää. Meiltä Perttu on täällä puhumassa intranet-järjestelmävaihtoehdoista. Twitterissä tunniste #IEC15.

Workshop with James Robertson: Creating an Essential Intranet

27.2.2015, Tukholma, Ruotsi

Aussiguru James Robertson saapuu muutamaksi päiväksi Eurooppaan helmi-maaliskuun vaihteessa, mm. edellämainittuun Köpiksen seminaariin. Meitä lähinnä hän vierailee inUsen vieraana Tukholmassa, jossa hän vetää päivän intranet-workshopin.

Törmäys – Työyhteisöviestinnän päivä

19.3.2015, Helsinki

Uusi, laajasti viestinnän asiaa sisältävä seminaari, joka lupaa saattaa viestinnän, HR:n ja johdon positiivisiin törmäyksiin. Meiltä Hanna on täällä puhumassa sosiaalisesta intranetistä: ”Kitinästä ja hypestä kohti hyödyllisiä ja positiivisia törmäyksiä”.

SharePoint 2015

15.-16.4.2015, Helsinki

Tietoviikon ja Talentum Eventsin seminaari SharePointin hyödyntämisestä tietotyössä yhdistelee maailmaasyleileviä inspiraatiopuheenvuoroja ja käytännön caseja. Mm. asiakkaamme Nina Hedberg kertoo Liikenneturvan Office 365 -pohjaisen intranetin käyttöönotosta.

Käyttäjälähtöinen intranet -koulutus

16.4.2015, Helsinki

Pertun vetämä koulutus erityisesti intranet-uudistuksen valmisteluun ja sisällölliseen uudistumiseen.

#Intranetwork

23.4.2015, Helsinki

Täysin uusi sekä ilmainen intranet-seminaari, jonka järjestävät yksissätuumin intranet-toteuttajat Ambientia ja Sininen Meteoriitti.  Seminaari pohjaa osittain Ambientian Sosiaalinen intranet -seminaareihin. Olemme puhumassa täällä intranet-hankinnasta, teknologia- ja kumppanivalinnasta sekä kilpailuttamisesta. Twitterissä tunniste #Intranetwork.

Digital Workplace 24 (#dw24)

20.-21.5.2015, online

Yhteen menoon 24 tuntia case-esityksiä digitaaliseen työympäristöön liittyen TED-tyyliin. Ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Järjestää brittiläinen konsulttiyhtiö Digital Workplace Group.

Intranätverk 2015 Gothenburg

20.-21.5.2015, Göteborg, Ruotsi

Tänä vuonna Göteborgin Intranätverk toteutuu kokonaan englanniksi. Workshop-päivässä mm. intranet-pioneeri Mark Morrell ja seminaaripäivässä jokin Norman Nielsen Groupin 2015 Intranet Design Annual -voittajista. Twitterissä tunniste #intranatverk.

SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat

26.5.2015, Helsinki

Pitkät perinteet omaava SharePoint HPR esittelee jälleen lukuisia SharePoint- ja Office 365 -caseja rehellisesti ja käytännönläheisesti. Ennakkotietojen mukaan järjestäjät Onsight ja IITC jakavat iltapäivän on-premise- ja pilvitrackkeihin. Twitterissä tunniste #sphpr.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.