– Organisaatiot tietävät kyllä, kuinka monta punaista tuolia heillä on, mutta eivät, millaista tietoa heillä on. Kumpi lienee tärkeämpää? Martin White kysyy.

Minulla oli tilaisuus haastatella Martinia Intranätverk-seminaarissa toukokuussa. Informaatiojohtamisen strategiakonsultti Martin White on todella pitkän linjan guru intranet- ja hakukonemaailmassa; hän on työskennellyt viimeiset 40 vuotta sen puolesta, että ihmiset voisivat hyödyntää tietoa mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Lue englanninkielisestä Buyer’s Guide -blogistamme Martinin ajatuksista intranetien nykytilasta sekä seuraavasta mullistuksesta: The next big thing with intranets – Interview with Martin White.

Herra White haluaa myös tsempata meitä intranet-vastaavia, ”yksinäisimpiä ihmisiä maailmassa”. Hän kannustaa mm. liittymään intraneteihin erikoistuneisiin asiantuntijaryhmiin, joita mm. Tanskassa ja Ruotsissa pyörii useita. Olisiko Suomessakin tilausta tiiviimmälle yhteistyölle intranet-vastaavien kesken?


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.