Ei kauaa, sillä Worldwide Intranet Challenge (WIC) -yhteisö on julkaissut intranet-aiheisen artikkelikokoelman Intranet Article Index. Hakemisto sisältää artikkeleita laidasta laitaan liittyen intraneteihin, sisäiseen viestintään, työryhmätyöskentelyyn sekä organisaatioiden tiedonhallintaan ja digitaalisoituvaan työpaikkaan yleensä.

Tätä kirjoitettaessa hakemistoon on lisätty viittaukset jo lähes 600:een eri artikkeliin ja esitykseen. Intranet Article Index täydentyy koko ajan. Voit myös ehdottaa mukaan omia täydennyksiäsi!

Hakemiston suosituimpia ovat Stephan Schillerweinin esitys Euroopan parhaista intraneistä, Nicole Coylen Pinterest-kokoelma intranetien etusivujen kuvakaappauksista ja Jonathan Phillipsin kymmenen kohdan lista lupauksista, joiden tulee toteutua missä tahansa intrassa, jotta se olisi toimiva.

North Patrolilta hakemistossa on Perttu Tolvasen J. Boye Åarhus 13 -seminaarissa marraskuussa pitämä seminaariesitys SharePoint alternatives – Where SharePoint comes up short and what you could use instead.

Intranet Article Index -sivustolla on selailtavissa myös intranet-alan yritysten hakemisto sekä alan tulevien tapahtumien globaali tapahtumakalenteri.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.