Sähköisen työpöydän rakentaminen ei ole enää vuonna 2013 ollut se trendikkäin asia kotimaisella intranet-kentällä, mutta silti näitä laajoja intranet-hankkeita tehdään edelleen.

Tämä koulutusmateriaali käsittelee laajoja intranet-hankkeita aina valmistelusta kumppanivalintoihin ja käyttöönoton johtamiseen saakka. Myös teknologiavalinnat saavat materiaalissa osansa.Lataa koulutusmateriaali: Sähköisen työpöydän rakentaminen (SlideShare)

Yksityiskohdat vanhenevat tällä hetkellä nopeata vauhtia koulutusmateriaaleissa, joten tämänkään materiaalin kestävyys ei liene monelta osin kuin muutamia kuukausia. Kannattaa myös huomioida, että koulutusmateriaalien isoin arvo on lähinnä muistuttaa osallistujia keskeisistä kokonaisuuksista koulutuksen jälkeen. Täten paraskin materiaali kattaa vain pienen osan siitä kaikesta mitä itse koulutuksessa on kerrottu – tarinoista ja esimerkeistä puhumattakaan!

Näillä rajauksilla: hyviä lukuhetkiä, ja toivottavasti materiaalista on hyötyä!


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.