Talentumin syksyinen intranet-seminaari oli vuosi sitten niin suosittu, että seminaari järjestettiin uusintana joulukuussa. Nyt seminaari on saanut kokonaan uuden ohjelman, sisältäen myös kansainvälisiä nimiä huomattavan joukon.

Tänä vuonna seminaari pidetään syyskuun lopussa (19.9.-21.9.2012) Helsingissä Radisson Blu Royal -hotellin tiloissa. Erityistä seminaarissa on tänä vuonna se, että case-tarinoissa on edustettuna poikkeuksellisen isoja kansainvälisiä organisaatioita. Caseja on esimerkiksi Skanskalta, MANilta, Finnairilta, Fortumilta ja Logicalta. Kahden seminaarityyppisen päivän (19.9 ja 20.9) lisäksi intranet-projektiin valmistautuville on tarjolla kolmantena päivänä (21.9.2012) intensiivikoulutus intranet-järjestelmien ja -toimittajien valinnasta.

>> Tutustu intranet- ja sähköinen työpöytä 2012 -seminaarin ohjelmaan

Ensimmäisen päivän ohjelma rakentuu case-tarinoiden varaan sekä paneelikeskusteluun, jossa aiheena mm. intranet-hankkeen perusteluiden muotoilu, temput johdon tuen saamiseen sekä hankkeen sidosryhmäviestintään. Toisena päivänä käsitellään mm. sosiaalisen median toimintoja, intranetin kehitystiekartan rakentamista, kokemuksia SharePointista sekä intranetin ja dokumenttienhallinnan välistä suhdetta. Paneelikeskustelussa pohditaan intranettien tulevaisuutta, ja jopa kyseenalaistetaan perinteisten introjen tarvetta tulevaisuuden työympäristöissä. Myös toisen päivän puhujien taustat ovat varsin isoista organisaatioista, esimerkiksi Metsosta, Sanomilta ja Nokiasta.

Toimittajapuolen asiantuntemusta seminaarissa edustavat mm. Sami Köykkä Logicalta, Jari Pullinen ja Heidi Selkäinaho Sinisestä Meteoriitista, Janne Tompuri Adagelta sekä Juha Anttila IITC:stä.  Tapahtuman yrityskumppaneita ovat Adage, Logica ja Sininen Meteoriitti.

Lisäksi seminaaripäivien puheenjohtajana ja intensiivikoulutuksen vetäjänä toimii allekirjoittanut.

Tänä vuonna seminaarikokonaisuuden tavoitteena on ollut selvästi saada esiintyjiä ja asiantuntemusta nimenomaan isojen organisaatioiden intranet-hankkeista ja -tekemisestä. Suomen mittakaavassa estradilla onkin todella poikkeuksellisen isoja organisaatioita, mutta tämä voi osoittautua hyvin mielenkiintoiseksi valinnaksi myös pienten organisaatioiden näkökulmasta. Isot organisaatiot kun joskus uskaltavat kokeilla ja tehdä asioita rohkeammin kuin pienet organisaatiot rajallisemmilla budjeteillaan. Mahdollisesti siis hyvin mielenkiintoisia esityksiä tulossa.

PS. Tämän puffijutun vastineeksi Talentum Events tarjoaa yhden ilmaislipun Viides taso -blogin lukijoille. Ilmaislipun arvo on 1595€ ja lipulla pääsee osallistumaan kumpaankin seminaaripäivään. Luovutettava lippu on organisaatiokohtainen, joten sen voi luovuttaa oman organisaation sisällä eteenpäin. Lippu arvotaan kaikkien perjantain aikana tätä blogijuttua kommentoineiden ja kysymykseen vastanneiden kesken. Kysymys on: Onko SharePointista tullut mielestäsi jo liian hallitseva intranet-järjestelmä Suomessa, vai onko se vain hyvä asia että intranet-alustat vakiintuvat?

Lyhyesti: Kommentoi tätä blogijuttua tänään, ja kerro oma kantasi yllä olevaan kysymykseen kommentissa, niin voit voittaa organisaatiollesi 1595 euron arvoisen ilmaislipun kiinnostavaan seminaariin syyskuun lopussa.


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.