On tullut taas aika tehdä katsaus seminaarien ja koulutuksien tarjontaan vuodelle 2012. Alkuvuodesta on toki pidetty jo monenlaista seminaaria ja tilaisuutta, mutta tyypillisesti tähän aikoihin alkavat loppuvuoden ohjelmat vasta julkistua.

Tässä katsaus intranet-aihepiiriä sivuaviin seminaareihin ja koulutuksiin. Kommenteissa voi listaa täydentää, jos jotain on mennyt allekirjoittaneelta ohi.

Maksullisten seminaarien ja koulutuksien lisäksi monet yritykset järjestävät asiakastapahtumia, joissa intranetin kehityshaasteita pohditaan. Esimerkiksi tietotyön ympärillä on järjestetty viime aikoina monenlaisia kissanristiäisiä, joissa intranet-projektejakin on käsitelty. Esimerkiksi Sinisen Meteoriitin ”Tietotyön johtaminen 2012″ -seminaari käsittelee aihepiiriä varsin intranet-lähtöisesti.

Euroopassa järjestettävistä seminaareista mainitsemisen arvoinen on ainakin Tanskassa marraskuussa järjestettävä J.Boye Aarhus 12 -seminaari, jossa ovat käsittelyssä niin intranet-projektit kuin web-projektit. Seminaari on kolmipäiväinen kokoontuminen eri puolilta Eurooppaa paikalle saapuville intranet- ja web-ammattilaisille, ja joka vuosi myös Suomesta sinne saapuu osallistujia. Seminaari on tosin tänäkin vuonna hinnoiteltu varsin korkealle, mutta toisaalta seminaarin asema eurooppalaisten web- ja intranet-ammattilaisten kokoontumispaikkana on varsin vahva.

Kommenteissa saa vapaasti ilmiantaa, mainostaa ja ehdottaa tapahtumia joihin intranet-ammattilaisten kannattaisi osallistua vuonna 2012!


Tilaa blogin Parhaat palat -kooste, uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.